Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Αυθημερόν στην Ξάνθη

Πρώτη φορά στην Ξάνθη και πολύ καλές εντυπώσεις! Αν δεν έβρεχε βέβαια θα χα μια καλύτερη άποψη. Στα highlights το πολύ σιροπιαστό σεκέρ παρέ στο Βυζάντιο και οι μερακλίδικοι ελληνικοί καφέδες που αγόρασα.

Για καφεδάκι ή τσάι στο 'Ψωμί και Σοκολάτα':
Cool μαγαζάκια και ωραία μέρη να αράξεις παντού στην πόλη

Αποχρώσεις του ελληνικού καφέ και ζεστά ψωμιά

Τέλεια γλυκά στο Βυζάντιο και να βρέχει έξω:

Bolywood style φωτογραφίες γάμων
Και για τους πιο μερακλήδες:

2 σχόλια:

  1. Γεια σου J,

    Η Ξάνθη είναι αγαπημένη πόλη, όπου μάλιστα ζουν και αγαπημένοι μου άνθρωποι. Δεν τη βάζω στην ίδια κατηγορία με άλλες επαρχιακές πόλεις, μιας και έχει πολλά πράγματα να κάνεις, ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολλούς νέους που αποφάσισαν να εγκατασταθούν εκεί, χωρίς να κατάγονται αναγκαστικά από την Ξάνθη.

    Έκανα και 5 μήνες φαντάρος εκεί, όπου πήγαινα στο Κοκόρι για να αποφεύγω τους "συναδέρφους" μου. Μην το ακούς έτσι και νομίζεις ότι ήταν κανά κουτούκι, ένα γωνιακό αναπαλαιωμένο αρχοντικό, που μετατράπηκε σε ένα μινιμάλ εστιατόριο/μπαρ είναι με ωραίο αέρα.

    Keep traveling!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου τρελέ, είδα κάτι ναργιλέδες σε ένα μαγαζί εκεί και σε σκέφτηκα! Πράγματι η Ξάνθη φαίνεται να έχει πολλά να προσφέρει είτε σε έναν επισκέπτη είτε σε κάποιον που θα αποφασίσει να μείνει για x-λόγους. Πάντως εγώ έχω δώσει άτυπο ραντεβού με τα Στενά του Νέστου για πεζοπορεία (για να πλακώσω τις καριόκες και τα σιροπιαστά μετά χωρίς πολλές τύψεις χαχαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή